Wat voor badmode draag jij?

Heb jij ook zo zin in de zomer met dat grauwe weer buiten? Gelukkig zitten we alweer in de derde maand van het jaar en dat betekent dat de zomer steeds dichterbij komt. Zowel mannen als vrouwen zijn alweer druk bezig met gezonde voeding en meer bewegen om hun lijf in topvorm te krijgen voor de zomer. En nee, topvorm is alleen niet meer maatje 34 of 36. In topvorm is jouw lichaam, jouw lijf in haar mooiste shape krijgen. Of dat nu een maatje meer of minder is. In dit blog dan ook de topfavorieten qua dames badmode voor aankomende zomer.

De high waist bikini broek

Na de high waist broek is nu ook het high waist bikinibroekje helemaal in. De lengte van dit broekje is, in tegenstelling tot de andere bikinibroekjes, een stukje hoger dan normaal. De bikini stopt niet meer bij de die o zo gelieve love handles maar valt er eigenlijk precies mooi overheen. Daarnaast cover het high waist bikinibroekje ook je buikje en maakt het daarom een perfect exemplaar voor de dames met wat meer rondingen. Je kunt het broekje in als setje kopen maar ook het mixen en matchen is nog steeds helemaal in. Hoe meer kleuren en printjes er bij elkaar worden gematcht, hoe vrolijker het geheel eruit komt te zien. De high waist bikini broek is echt de topfavoriet van het moment als we het hebben over dames badmode.

Het badpak

Waar een aantal jaar geleden bijna niemand meer in badpak te vinden was lijkt sinds vorig jaar deze badmode weer helemaal te zijn gevonden. Zowel voor de dames die een maatje meer hebben als voor de dames met een maatje minder is dit item gewoon super. Doordat badpakken tegenwoordig in alle soorten en maten worden gemaakt past er altijd wel eentje bij jouw lichaamstype. Ben je wat voller van jezelf en wil je dit een beetje verdoezelen? Kies dan voor een shape variant. Heb je juist helemaal geen rondingen? Kies dan voor een badpak met cuts en een lage V hals zodat jouw rondingen als het ware een beetje worden gevormd. Daarnaast is een badpak ook ontzettend trendy en kan het prima dienen als kledingstuk voor je zomerse outfit.

De sportieve bikini

Ook de sportieve bikini lijkt terug van weggeweest. De sportieve bikini heeft iets weg van sportondergoed maar is toch echt gemaakt om een heerlijke duik in het zwembad of de zee te nemen. Juist doordat deze bikini’s zo casual zijn, zijn het perfecte items om te mixen met andere kledingstukken en/of accessoires. Daarnaast kun je daarvoor of daarna ook prima nog even snel de sportschool induiken, mocht je nog energie over hebben na een nachtje stappen of een dagje bakken natuurlijk.

Geef een reactie