De nieuwe vloer lag er ook direct in!

Nu de lekkere zomerdagen zijn aangebroken en ik wat meer vrije dagen heb, is het de uitgelezen mogelijkheid om een begin te maken aan de verbouwing van mijn kamer. Een aantal maanden geleden ben ik verhuisd naar mijn nieuwe kamer. Aan mijn nieuwe kamer moest nog wel het een en ander gebeuren, maar vanwege mijn drukke agenda wat betreft school en werk heb ik nog geen tijd gehad om daar een begin aan te maken. Ik heb aan het begin alleen wat kleine dingetjes gedaan en gelijk al mijn spullen verhuisd. Uiteindelijk was dat niet de handigste keuze, want ik wist al dat mijn vloer er nodig uit moest en dat er een nieuwe vloer in mijn kamer moest. Dat betekent dat ik al mijn spullen en meubels uit mijn kamer moest verplaatsen. Het was even een grote klus wat mij een aantal uur heeft gekost, maar ik kon uiteindelijk mijn oude vloer eruit slopen en een begin maken met de kleine verbouwing.

Hulp van vrienden

Het verplaatsen van al mijn spullen en meubels en het eruit slopen van mijn oude vloer was iets wat ik niet eenvoudig in mijn eentje kon doen. Daarom heb ik een paar vrienden gevraagd of zij mij daarmee wilden helpen. Gelukkig waren zij bereid om een middagje vrij te nemen en om mij een handje te komen helpen. Met hun hulp was de klus ook zo geklaard. Binnen een uur hadden wij al mijn spullen verplaatst en konden we mijn vloer eruit trekken. Het was wel erg leuk om te doen, maar ook best wel zwaar. De stank die van mijn oude vloer af kwam was niet normaal. We hebben de oude vloer gelijk naar buiten gebracht en even grondig mijn kamer schoon gemaakt. Vervolgens heb ik een bestelling geplaatst van een nieuwe vloer en kon ik deze direct ophalen. Voordat ik mijn nieuwe vloer wilde bestellen, kreeg ik een handige tip van een vriend van me.

Perfecte oplossing

Ik had al bijna een nieuwe vloer besteld, totdat ik werd gewezen op een interessante aanbieding. Een vriend van mij wees mij op laminaat inclusief leggen Almere en dat klonk voor mij heel interessant. Het hield in dat de nieuwe vloer die ik zou kopen ook gelijk in mijn kamer zou worden gelegd door hetzelfde bedrijf. Dat was voor mij echt ideaal, want nu hoefde ik zelf niks meer te doen. Nadat mijn nieuwe vloer er in een middagje was ingelegd, kon ik al mijn spullen weer terug zetten en weer verder met de inrichting van mijn nieuwe kamer.

Geef een reactie