Zo regel je een geslaagde surprise party

geluid-huren

Is binnenkort jouw vader, moeder, broer, zus, opa, oma, vriend of vriendin jarig en wil je deze eens echt een keer goed verrassen? Organiseer dan een surprise party! Misschien heb je er ook wel eens van gehoord maar een surprise party is een feest geven voor iemand die daar niet van op de hoogte is. En hoe leuk is dat als je opeens met een feest wordt georganiseerd? Oké, niet iedereen houdt misschien even veel van verrassingen maar voor degene die dat wel doen is een surprise party een ontzettend mooi cadeau. In dit blogs een aantal tips waarmee jij een geslaagde surprise party organiseert.

Denk goed na over wie je uitnodigt

Voor een surprise party heb je natuurlijk degene nodig waarvoor het feestje is maar je hebt ook andere gasten nodig. Zonder gasten is het natuurlijk geen feestje maar hoe bepaal je nou wie je wel of niet uitnodigt? Kies sowieso niet in eerste instantie mensen die jij graag op je feestje wilt hebben maar ga met vrienden en familie van de desbetreffende persoon om de tafel zitten en maak met elkaar een lijstje. Zo voorkom je eventuele teleurstelling en misverstanden. Het zou toch zonde zijn als iemand die er eigenlijk wel bij hadden moeten zijn niet is uitgenodigd of iemand die er eigenlijk niet bij had moeten zijn wel is uitgenodigd.

Inventariseer wat je allemaal moet regelen

Voor een feestje moet je natuurlijk wel het een en ander regelen. Zo moeten er natuurlijk hapjes en drankjes zijn en misschien wil je het feest wel geven op een passende en/of unieke locatie. Daarnaast is een muziek op de achtergrond wel wenselijk en ook special licht of andere effecten zijn meer dan welkom. Dit moet je van tevoren wel regelen wat een dj of andere installaties voor het geluid moet je bijna altijd huren. Dus wie gaat het geluid huren en de hapjes en drankjes regelen? Zorg dat je alles op een rijtje hebt en dat het geregeld wordt.

Kies een bijpassend thema

Is de persoon voor wie het feestje is helemaal fan van unicorns of Marvel? Zorg dat voor een onvergetelijk feest door er een themafeest van te maken. Noteer op de uitnodiging ook een dresscode en zorg dat je er zeker van bent dat iedereen hier iets mee doet. Daarnaast kun je natuurlijk ook de ruimte versieren en het geheel in stijl aankleden.

Een surprise party is natuurlijk alleen een surprise party als degene er niks van af weet. Probeer dus alles zo stil mogelijk te houden zodat het echt een grote verrassing is. Veel succes!

Geef een reactie