Volg jij de laatste trends qua schoenen?

Van-Bommel-schoenen  

Met ieder seizoen een nieuwe trend en laten we nou net de zomer hebben ingeruild voor de herfst. Oktober is de maand dat we de nieuwe collecties in de winkels gaan zien en als het goed is helemaal volgens de laatste trends. Maar wat zijn de trends eigenlijk van dit najaar wat betreft de herenschoen? Dat vertellen we je heel graag in dit blog.

Stoere boots met veters

In de  herfst moet de zon helaas plaats maken voor de regen, vaak vergezeld door een gurige wind. Dit maakt het najaar altijd een koud en nattig seizoen maar hoe kun je, je hier nog het best op kleden? Schoenen die perfect bij dit seizoen passen zijn de stoere mannen boots. Boots zijn een iets hogere schoen en hebben vaak een dikke hak van 1 of een paar centimeter. Deze schoen voelt stevig aan, zit heerlijk en het allerbelangrijkste! De schoen houdt je voeten vooral droog en goed warm. De boots zijn meestal voorzien van veters maar we zien ze ook steeds vaker met een rits. Draag de boots bij een jeans met een goede trenchcoat erop. De boots in combinatie met denim doet het trouwens altijd goed. Je kunt de boots zelfs bij een pantalon dragen als je daar zin in hebt. Want zeg nou zelf, waarom zouden comfort en chique niet samen kunnen

De nette schoen met een printje

Ook de nette schoen is nog steeds helemaal in en laat een printje dit najaar nou helemaal de trend zijn. Vooral de nette schoen met een krokodillen printje zien we steeds vaker in verschillende collecties verschijnen. Vooral een krokodillen printje in het blauw schijnt het heel erg goed te doen. Combineer deze schoenen met een bruin of grijs pak en nette werkkleding en je outfit is helemaal on point. Wist je trouwens dat Van Bommel deze schoenen in hun assortiment heeft. Naast de nette schoen met het printje kun je hier trouwens ook andere verschillende modellen vinden die ook helemaal geschikt zijn voor dit najaar.

Schoenen in cognac kleur

En als we ons dat toch in de kleuren verdiepen.. De kleur cognac schijnt ook helemaal in te zijn dit najaar. En geef ze eens ongelijk, de kleur cognac is ook gewoon een hele mooie kleur. Het is bijna overal mee te matchen en staat bij iedere huidskleur. Met een paar schoenen in de kleur cognac zit jij dus sowieso goed en dat maakt het geen eens uit of het boots of nette schoenen zijn.

Geef een antwoord