Verwen jezelf in 2020 met een nieuwe badkamer

Het is bijna 2020, wat gaat de tijd toch snel! Heb je al nagedacht over je goede voornemens? Vernieuwing van je sportschool abonnement, die nieuwe baan, tegen die ene persoon vertellen dat je van hem/haar houdt? Klinkt allemaal super, maar wat ik toch wel het beste goede voornemen vind voor 2020, voor iedereen, is zelf liefde. Wees lief voor jezelf, trakteer jezelf, verwen jezelf! Ik ga mezelf verwennen met een nieuw interieur voor m’n badkamer. Ik heb nu zo’n ouderwetse naoorlogse badkamer met witte tegels van plafond tot vloer, en ik wil weleens iets moderns. Jij ook? Laten we eens op zoek gaan naar de mooiste badkamermeubels, van wastafel tot douchecabine. Klinkt als een goed begin van 2020.

Stijl

Het eerste dat belangrijk is bij het herinrichten van je badkamer, is de stijl die je kiest. Wil je dat je badkamerinterieur perfect aansluit op de rest van je huis, maakt het niet zoveel uit, of wil je juist graag een sterk contrast tussen je huiskamer –en badkamermeubels? Een optie, qua stijl/thema voor je badkamer, is bijvoorbeeld een Romeins-geïnspireerde badkamer. Denk licht marmer, schilderingen en/of schilderijen aan de muur, planten in grote lichte stenen potten, gouden details, dat soort dingen. Je kan ook de trend volgen, en kijken naar wat er nu hip is in badkamers. Zwarte muren, strakke, chique meubels en hangende wastafels zijn helemaal happening.

Budget

Natuurlijk moet je ook kijken naar hoeveel je kan en wilt uitgeven aan je nieuwe badkamerinterieur. Je kan een hele mooie douchecabine zien staan ergens, maar als die meteen 800 euro kost, loop ik er mooi voorbij. Dus, denk voordat je echt gaat winkelen even goed na hoeveel geld je uit wilt geven (als je überhaupt geld uit wilt geven) Je kan namelijk nog steeds je badkamer een make-over geven zonder een enorm budget. Schilder zelf de muren (misschien zelfs met een patroon, met een zelfgemaakte stempel is dat simpel genoeg), bewerk oud meubilair of meubilair van de kringloop tot stijlvol badkamermeubilair, hang plantjes op, maak schilderijen, je kunt het zo gek niet bedenken.

Dus, nadenken over je budget en je stijl is erg belangrijk. Wil je dat je badkamer een specifieke vibe heeft, of mag het gewoon een mooie, simpele maar verzorgde badkamer zijn? En hoeveel geld wil je uitgeven aan de redesign van je douchecabine? Veel, weinig, of helemaal niets?

Het kan allemaal, en 2020 is het jaar van de mogelijkheden. Dus, verwen jezelf, en pimp je badkamer!

Geef een reactie