Wees niet bang voor hulp bij whiplash

Whiplash

Je hebt net een ongeluk gehad, en alles doet pijn. Je hebt last van je nek, schouders, en misschien zelfs wel tintelingen in je vingers. Het zou dus kunnen dat je whiplash hebt. Ook voorkomende problemen bij whiplash zijn concentratiestoornissen en extra vermoeidheid. Deze klachten leiden tot problemen op werk, huishouden, en eigenlijk alles in het dagelijkse leven. En dat levert je nou eenmaal een hoop schade op. Aangezien verzekeraars vaak heel lastig doen over het uitbetalen van een verzekering, is het niet een verkeerd idee om hulp in te schakelen. Want vooral bij whiplash wordt vaak niet de volledige schade vergoed, omdat het lastig te bewijzen is. Maar met een goede whiplash advocaat, kan je zo je terechte vergoeding regelen!

Laat je niet afschrikken

Een groot probleem bij whiplash gekregen bij een ongeluk is dat verzekeraars zich vaak verschuilen achter het feit dat je whiplash niet kan zien op een röntgenfoto. Hierdoor is het dus niet objectiveerbaar, en daar nemen alle grote verzekeraars een loopje mee. Zo is het dus erg lastig om in je eentje te zorgen voor een vergoeding. Maar de Hoge Raad heeft gezegd dat er niet al te hoge eisen kunnen zitten aan het verband tussen ongeval en gezondheidsklachten. Dit is natuurlijk logisch, anders zou je nooit meer geld krijgen bij een ongeluk. Dus met de hulp van een goede advocaat, is het tegenwoordig een stuk makkelijker verband aan te wijzen tussen het ongeluk en de whiplash. En dit is een stuk minder makkelijk in je eentje, dus wees echt niet bang om contact op te nemen!

Een second opinion kan altijd

Heb je nou al een advocaat ingehuurd, en heeft die na 5 minuten onderzoek meteen gezegd dat het teveel werk is? Wees dan ook niet bang om een second opinion te krijgen. Het is nou eenmaal gewoon een feit dat sommige advocaten beter zijn dan andere. Of de ene advocaat is bereid er wat meer werk van te maken, in plaats van alleen de makkelijk te winnen zaken aanneemt. Er zijn zo ontzettend veel bureaus die graag je zaak zouden willen aannemen, dat het dom zou zijn om bij de eerste nee het al op te geven. En wie weet, misschien is het wel echt een hopeloze zaak, maar dan heb je het tenminste wel geprobeerd. En als er wel wat uit komt, is het mooi meegenomen. Mocht je nou denken, dat kost me allemaal teveel geld. Er zijn genoeg advocatenbureaus die een gratis second opinion geven, dus er is geen enkel excuus om het meteen te laten zitten!

Geef een reactie