Zo vind je het ideale cadeau voor jouw vader

stropdassen

Ieder jaar is het weer vaderdag en moet je weer op zoek gaan naar een origineel cadeau wat goed past bij jouw vader. Je wilt natuurlijk ook niet ieder jaar aankomen met een paar sokken of een bierpakket, want dit heb je al minimaal een keer cadeau gedaan. Veel vaders geven ook vaak aan dat ze niks nodig hebben of niet weten wat ze willen, dus dit helpt ook niet bepaald mee in de zoektocht naar een mooi cadeau. Om deze soms onmogelijke zoektocht wat makkelijker te maken, heb ik in dit artikel een aantal cadeautips verzameld op basis van het type vader. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten vaders die ieder hun eigen voorkeuren en hobby’s hebben. Door goed te kijken naar wat voor type jouw vader is, kun je gericht op zoek naar een cadeau wat perfect bij hem past.

De stoere bierdrinker 

Is jouw vader een echte bierliefhebber? Je kunt natuurlijk altijd voor safe spelen met een bierpakket, want deze valt bij echte bierliefhebbers altijd in de smaak. Er zijn eindeloos veel verschillende bieren verkrijgbaar, dus je kunt hier eindeloos mee variëren. Spaart je vader bierdopjes? Koop een aantal biertjes die hij nog nooit heeft gehad, zodat hij zijn bierdopjes verzameling kan uitbreiden. Wil je toch iets meer uitpakken met een cadeau? Een leuk idee is de Beer Box. Dit is een luxe bierkrat die je kunt transformeren tot een barbecue, haard of bijzettafel. Een multifunctioneel cadeau waar je vader veel plezier uit kan halen!

De charmante zakenman

Ziet jouw vader er altijd helemaal gelikt uit? Dan kun je hem zeker blij maken met een mooie stropdas of een ander hip accessoire. Voor vaders die vaak in een pak naar hun werk moeten zijn stropdassen een tof accessoire om zichzelf te uiten. Je kunt je met een pak namelijk niet goed uiten door middel van kleding, maar met stropdassen kun je ontzettend veel variëren met kleuren en printjes. Koop 

De handige klusjesman

Trommel jij je vader vaak op bij het in elkaar zetten van een Ikea kast? Voor de handige vaders die graag hun handen uit de mouwen steken zijn de mogelijkheden voor een leuk cadeau eindeloos. Er bestaat zoveel gereedschap waar je misschien zelf nog niet eens vanaf wist. Loop eens bij een gereedschapswinkel naar binnen en laat je adviseren door een medewerker om tot het ideale cadeau voor jouw vader te komen. Hij zal gegarandeerd verrast zijn!

Geef een reactie